Térd izületi fájdalmakra mi az ami hatásos proenzi 3 termékei vagy esetleg van ennél erősebb természetes hatásu táplálékkiegészítő? Ha van valaki akinek valamilyen tapasztalata van ezen a téren kérem jelezze.
Az is hatásos, ha egy jóhelyen kivizsgáltatod a veséid. Meglehet az lehet az oka a térdproblémádnak.
Az említett készítmények hatását csak 2 hónap után fogod észrevenni.
Kollagén II tipust is szedjél hozzá, mert a porc belső váz építéséhez nélkülözhetetlen ha nem találsz, akkor jó a sima háztartási zselatin is, az is abból készül.ezt már nem reklámozzák hozzá, csak újabban kezdték el. és kizárólag mozgás során tud beépülni, mert nincs érhálózat a porcokban, csak a mozgás során a porcba ki-be pumpálódó anyagok(porózus) tudnak beépülni, megkötődni.
nekem igazán a kollagén segített, a pro enzik és hasonlók semmit sem.
3 vagyok
1 kommentje:szakorvos felírja, útmutató szerint kell szedni
zselatint én első 2 hétben 4x2 teáskanállal szedtem, utána 3x1 teáskanállal( 1 hónap múlva érezhetően javult a térdfájásom. szakorvos szerint túl puha volt a porc, azért fájt). vízbe megkevertem és lehúztam. illata íze pocsék, ezért a kapszula-kollagén jobb. zselatint csirke csontból és porcból vonják ki, így bármennyit szedhetsz, bajod nem lesz tőle.
Jelenleg nincsen vele gondom, de fél-1 évente csinálok egy 1 hónapos kúrát.
tudod külsőleg is alkalmazni, de sokkal lassabb a hatása, ilyenkor a zselatin pépet rákötöd-dunsztolod a térdedre. nekem ez nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!