Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti mennyire féltetek a műtét...

Ti mennyire féltetek a műtét (ek) előtt?

Figyelt kérdés

Mindegy milyen műtétje volt bárkinek,mennyire félt?

Mitől féltetek?Mikor nyugodtatok meg?

2015. márc. 23. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Eléggé. Mikor nyugodtam meg? Amikor felébredtem az altatásból, vagy amikor vége lett a műtétnek. :-)
2015. márc. 23. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

én attól a pillanattól kezdve féltem,hogy megtudtam azt,hogy műteni kell.. nekem a karomat operálták egy baleset miatt..és attól féltem,hogy elaltatnak és akkor öntudatomon kívül vagyok és "bántani fognak" ezért nem is hagytam,hogy altassanak.. akkor már efelől nyugodt voltam ..persze remegtem stb de ez a hidegnek is köszönhető ami a műtőben volt viszont akkor nem féltem mert érdekelnek az ilyen dolgok inkább figyeltem miket beszélnek..másik félelmem,hogy elrontják és valami baja lesz a karomnak a finom mechanikus mozgásoknak..nem is lett a legtökéletesebb de fél-1 év kitartó munkával visszanyerte a régi formáját és ugyanolyan szépen rajzolok mint előtte

te milyen műtétre készülsz? mitől félsz? hátha megtudlak nyugtatni :)

2015. márc. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!