Melyik magnéziumpótló készítmény a jobb?
Sziasztok!
Régebben sokkal jobban tanultam, négyes átlagom volt, semmit se felejtettem el. Most pedig könnyen felejtek, hármas átlagom ha van, álmatlan vagyok, stresszes, szorongós, túl sokat gondolkodok. Járok pszichológushoz, de a teljesítményemen az nem segít. Oh, illetve még megemlíteném a lustaságot, a kialvatlanságot, az egész napos fáradtságot és a "képtelen vagyok figyelni órán" dolgot...
Az orvosom ajánlott magnéziumkészítményeket, mint pl. a Magne B6, de sok rosszat és jót is hallottam, így szeretnélek titeket megkérdezni, hogy kinek melyik készítmény vált be?
A válaszokat előre köszönöm! :)
Beres magnezium + b6.
Vagy magnesolv.
Ez a kettő azért tartalmaz magneziumot, a magne b6 meg magnerot alig alig. Fel vannak futtatva pedig valojaban napi 3-6 kene belőlük napi szinten.
Emelett Menj vérvételre hogy a Vasad rendben van-e
Koncentráció képesség a magnezium lesz viszont a fáradékonyság a vashiany miatt van. Szedjél vasat is viszont a kettőt nem egyszerre hanem 3 órás különbséggel.
Amúgy én sok magnezium tartalmú készítményt 'teszteltem' mert olyan hianyom volt, hogy szivritmus zavar alakult ki nálam, a beres az biztos hogy jó a magnesolv pedig még több magneziumot tartalmaz. Vasat hirtelen nem is tudom.. Talán beres cseppet próbálhatnad mert van benne vas és általánosan tényleg jó immunerosito. Napi kétszer vagy háromszor c vitaminnal együtt. A problémád összetett, én ezt a két ásványi anyag hiányt látom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!