Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől "káprázik" a szemem?

Mitől "káprázik" a szemem?

Figyelt kérdés
Már 3 napja villogó színes foltokat látok a szemmel. Régen ez elmúlt de a bal szememnél nem. Ha fehér vagy más világos dologra nézek akkor ott cikkáznak a villámok és látok egy pontot is folyamatosan. Ha nem tőrődök vele, mert pl TV-t nézek, akkor nem nagyon zavar de amúgy igen, hogy mi okozhatja. Azt is hittem hogy beképzelem, de szerintem nem. Ha így is marad, ugye nem jár látásvesztéssel vagy látásromlással?

2015. márc. 21. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj el szemorvoshoz, akár retinaleválás kezdete is lehet.
2015. márc. 22. 07:49
 2/6 A kérdező kommentje:
És az mitől tud kialakulni,csak úgy hirtelen elkezdett leválni?
2015. márc. 22. 13:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Utána néztem és látnom kellene kis repkedő darabkákat de nem látok, legalábbis feketéket nem csak átlátszót. Ha tényleg retinaleszakadás gyógyítható?
2015. márc. 22. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Műtéttel gyógyítható, de nem biztoz, hogy az, csak egy példának említettem, holnap menj el a szemészetre és majd kiderül, hogy van-e valami gond.
2015. márc. 22. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Legközelebb sajnos csak szerdán tudok menni... Egyenlőre remélem nem az, miután fekete meg más darabkákat nem látok szóval remélek
2015. márc. 22. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mizu?
2022. szept. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!