Mióta szedsz Lenkei vitamint, mik a tapasztalataid?
Figyelt kérdés
Az egyértelműség kedvéért: olyan személyek válaszait várom, akik valóban szedik valamelyik Lenkei vitamint. A tapasztalat alapján kialakult véleményükre vagyok kíváncsi.
Tehát nem érdekelnek a "Lenkei egy sarlatán", "a szcientológiát támogatod", "ilyen megadózisban vitamint szedni káros" és hasonló vonatkozású agymenések. Szorítkozzunk tehát a lényegre: ha szedsz Lenkei vitamint, várom a tapasztalati véleményedet! Köszönöm!
2015. márc. 19. 11:55
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, ez egy kérdés a gyengébbek kedvéért. Ha úgy kezdem, hogy mi a véleményed a Lenkei vitaminokról, a többit már el sem olvassák sokan és jönnek a példaként említett hülyeségek, amikre viszont nem vagyok kíváncsi. Gondolkodom azon, hogy ilyen vitaminokra térek át de szeretnék előtte pár embertől véleményt hallani róla. Ennyi.
2015. márc. 19. 12:08
3/3 anonim válasza:
Én most azért is írok, hogy a kérdés előre kerüljön, sajnos itt a régi kérdéseket sokkal kevesebben olvassák, mert keresni kell.
Válaszolni sajnos nem tudok, de talán ezzel elősegítem, hogy valaki, aki kompetens, idetévedjen.
Ellenben a témáról egy dietetikus hallgató ismerősöm véleményét is ki tudom kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!