Nemreg energiaitalt ittam es utanna nagyon ideges kezdtem lenni, beakarok venni egy frontint de nem tudom hogy lessze utanna valami. Szerintetek mi lessz ha beveszek egy frontint?
Figyelt kérdés
#Energiaital utan #beszabad venni egy frontint?
2015. márc. 15. 01:12
1/3 anonim válasza:
ne vegyél be semmit!
várd meg amíg elmúlik a hatása!
2/3 anonim válasza:
Egyik mérgezésből a másikba kerülsz . A sok cukor , koffein és a szénsav káros plusz a méreg tabletta is dob egy lapáttal a bajra . Igyál két pohár vizet , pisáld ki és aludj rá egyet . Reggel is vízzel teával nyiss és természetes élő anyagokkal építsd magad . Méz, melasz , gyümölcs , hagyma félék , teljes őrlésű pékáruk , dióbél stb . Ez az egészség egyik alapja nem a mesterséges vackok .
3/3 anonim válasza:
Érdekes.
Szerintem idióta vagy. És bemeséled magadnak.
Én megihatok 1-2 doboz adrenalint is, utána olyan jót alszok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!