Begyulladt lábujj?
Mindkét lábujjam meg volt már műtve mert benőtt a köröm. Az egyik szuperül sikerült, nem a legszebb de azóta nem fáj, minden rendben vele. Ezt plasztikai sebész csinálta és eltávolította szélen a körömgyökeret és azóta keskenyebb a körmöm.
A másik lábamon viszont csak kivágta és visszanőtt. Elkezdtem magamnak kivágni, és már 3-4 hónapja nincs benőve, nagyon rég nem volt gennyes és nem is fáj annyira, viszont a gyulladás nem akar lemenni.
Sokan írták hogy ilyen esettel pedikűröshöz menjek, de az orvos azt mondta hogy csak rosszabb lesz.
Helyi gyulladáscsökkentőre gondoltam, tudtok esetleg valamit ami erősebb?
Szerintem a legjobb, ha a gyógyszerészt kérded meg.
Azt mondják a lapulevél jó az ilyesmire amúgy, de télen elég nehéz hozzájutni.
Ne vágd! Nekem is vagy 2 hónapig nagyon durván be volt gyulladva, aztán az egyik ismerősöm mutatott egy módszert, amivel 3-4 nap alatt elmúlt, azóta is ezt csinálom, mindig működik:
Éjszakára egy jókora gombóc bepanten plust teszek a gyulladt részre (széthúzom, hogy minnél közelebb legyen a gyulladáshoz) le ragasztom sebtapasszal, majd be fáslizom, hogy ne kapjon levegőt (gyakorlatilag bepólyálom) és így alszom. A krém segít gyógyulni a bőrnek, miközben a köröm nő. Nem fáj egyáltalán, pedig a köröm átnő a bőrőmön. Megint egészségesek az ujjaim, már jó ideje nem volt velük baj. Én is gondolkoztam a műtéten, de így elkerülhettem. A módszert csakis ajánlani tudom! Fontos, hogy semmiképpen ne vágjátok, az csakis ronthat rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!