A lúgosítás átverés?
Elvégre a szervezet nem tud elsavasodni, mivel a vér pH értéke állandó, ezért nem értem ezt az egészet. Rengeteg rendszer szabályozza ezt, homeostasis, tehát miért kéne lúgosítani?
Ekkora üzlet ez, mindenki beveszi, vagy én értettem félre valamit?
És ennyi ember sötét? :D
Azért tettem fel a kérdést, mert egy nő, akinek tisztelem az életmódját, kitartasat, szintén jött a lúgosítás témával, ettől teljesen leirta magát...
Maximum annyi a haszna, hogy ha ég a gyomrod azt csillapítja. De a nyombélben már eleve lúgos a kémhatás (8-as pH) az epe, hasnyál, és bélnedv által. A vér pH egyensúllyát pedig a tüdő és a vese tartja egyensúlyban a hidrogénionok és a szén-dioxid kibocsátása mértéke által. A vér élettani pH értéke 7,35-7,45 között mozog, ami szintén lugos kémhatásra utal.
Aki a lúgosítást preferálja azt átverték
Pedig elég hozzá elovenni egy anatómia könyvet, kb 4 bizonyíték van arra, hogy kamu a lúgosítás....
Amúgy én szinte csak "lúgos" ételeket eszem, mégis egy csomó "savas" problémám van... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!