Angalét Bálint kérdése:
Hol lehet kapni gyömbért, vagy gyömbér gyökeret, amiből teát lehet főzni? Azt sem tudom, hogy néz ki hogy ismerem meg?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 22:59
1/9 anonim válasza:
így néz ki... általában zöldségeseknél lehet kapni... de teának egy kicsit furcsa lessz :D google-n keress rá van róla néhány recept
2/9 anonim válasza:
Hipermarketben szoktam vásárolni. Finom belőle a tea, de arra figyelj, hogy elég erős íze van.
5/9 anonim válasza:
van filteres is mézes gyömbéres.nem olcsó de nagyobb helyeken kapható.répához nem hasonlitanám-ilyen répa sem szinben sem formára nincsen még ha génkezelt akkor se :))))) de ha friss gyömbért szeretnél akkor csak keveset tegyél a teába -legjobb a neten olvasni erről.
6/9 anonim válasza:
Három-négy vékony szeletet tegyél bele egy bögre forró vízbe, fedd le, és várj legalább 10 percet míg kicsit kihűl. Ahogy előttem is írták, elég erős íze lesz (kicsit csípős). Tehetsz hozzá mézet és/vagy citromlevet fogyasztás előtt.
7/9 teelapo válasza:
Én a gyömbért lereszelem és mézzel keverem össze a reszeléket. Kiskanállal le lehet nyomni és náthákra (eldugult orr, köhögés) ellen nagyon jó szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!