Száraz arcbőrre milyen tonikot használjak? Clean and clear bőrradírom van.
Szerintem száraz arcbőrre nem kell tonik, hiszen az eleve szárít. A clean and clean pattis bőrre való, szerintem az is szárít.
Nekem ellentétes a problémám, de azért leírom, nekem mi volta megoldás. Tizenéve közdöttem ragyákkal, ha ötven féle radírt, tonikot, habot, tejet, gélt, krémet nem használtam, akkor egyet se! Az utolsó csepp az volt, hogy elkezdtem csalánteát inni, merthogy az csökkenti a faggyútermelést. Csökkentette is, annyira, hogy csontra kiszáradt a bőröm ÉS fájdalmas gyulladt csomók lettek rajtam. Na akkor azt mondtam, hogy kész, betellt a pohár, és TISZTA CSAPVÍZEN kívül nem vagyok hajlandó semmi szart magamra kenni! Láss, csodát, pár hét alatt szinte teljesen kitisztult a bőröm, eltűnőben vannak a csúnya hegek, nincsenek fájdalmas gyulladt csomók!
Nekem ezek után meggyőződésem, hogy ezek a pattanásos bőrre való szerek csinálják a problémát, úgy, mint a zsíros hajra való sampon! Szerintem száraz bőrnél is így van! Minál többet használsz belőlük, a probléma annál erősebb lesz, ergó még több és több vegyszert veszel, ami megoldást ígér! Ez egy ördögi kör.
Próbáld ki, hogy az arcodat csak vízzel mosod, szerintem helyre fog állni a víz és faggyúháztartása!
25/L
nekemis száraz a fejem, énis minden szart magamra kentem már, de leginkább csak rosszabbodott a helyzet. most énis ott tartok, h sima csapvizen kívül semmi mást nem használok. de ha nagyon akarsz tonikot, akkor garnier érzékeny bőrű tonikja az jó. az nem szárította ki az arcom. csapvizes mosás után töröld át vele az arcod. és ennyi.
bőrradírt csak hetente egyszer hazsnálj, utána jöhet a tonik, és ha akarsz akkor vmilyen krémet, én nemhasználok semmilyet mert zsíros lesz tőlük az arcom.
Hát, sajnálom. :((( Hidd el, összeférnek a problémák! Nekem is összefért a gyulladt, fájdalmas csomó a százaron hámló, feszülő bőrrel...
Talán érdemes lenne kozmetikust felkeresned, hátha az tud valami jó kis natúr cuccot (Ilcsi kozmetikum, vagy ilyesmi). De az is lehet, hogy emiatt a hosszú, hideg tél miatt száradt ki a bőrőd, és ha jobb idő lesz, magától megoldódik! :)
Mindenesetre kitartást és mielőbbi javulást kívánok! :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!