Gyógyítható a rosacea?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Mit használtok? Minden tapasztalatot szívesen meghallgatok.2015. márc. 10. 10:35
1/8 anonim válasza:
Nézz utána a neten részletesen. Van egy olyan vélemény, miszerint a rosaceát is az emberi fejen élősködő demodex szőrtüsző atkák okozzák. Én a fejbőr, szemöldöktáj korpásodásánál kezdtem gyanakodni erre. Nekem az vált be a legjobban, ha szükség esetén letöröltem a bőrt 70%-os alkohollal. Pár napra - egy hétre megoldja a kérdést, aztán újra kel alkalmazni. Ezek az atkák állítólag minden emberen ott vannak, nyilván eltérő az egyéni reakció. Véglegesen feltehetően nem irthatók ki, de korlátozhatók.
2/8 anonim válasza:
Biztos van valami ilyesmi a dologban, mert az USA-ban antibiotikummal kezelik. Nekem is akkor lett számottevően jobb amikor egyszer (más okból) hetekig antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt kellett szednem.
3/8 anonim válasza:
Nekem évekig írtak rá kenőcsöket, folyadékokat, de mindig visszatért, egyszer aztán az egyik bőrgyógyász doxyciclint írt fel és Klion tablettát, ezután megszűntek a panaszaim, szerencsére azóta sem jött elő.
4/8 anonim válasza:
A Doxycyclin is antibiotikum, lehet hogy ezek szerint már nálunk is kezelik így.
5/8 anonim válasza:
Én spermával szoktam kezelni, nagyon hatásos.Neked is ajánlom!
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves IKnowIt!
Örülök neki, hogy neked bevált. Mivel nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, így azt sem tudom eldönteni, hogy a sajátod, vagy másét használod. Nem is ez itt a lényeg. További sok sikert!
2015. márc. 26. 08:56
7/8 anonim válasza:
A rosacea nem egy betegség, hanem egy betegség tünete.
Gyógyítható, csak megkell keresni a probléma gyökerét, ami átlalában émésztési vagy szív és érrendszeri probléma.
8/8 anonim válasza:
Nekem stresszt és haragot említett a doktornő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!