Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rosacea!! A többi lent?

Rosacea!! A többi lent?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok és rosaceás az arcom . Amit tudtam én már mindent kipróbáltam. Voltam bőrgyógyászaton de ott csak mindenféle krémet írogattak fel nekem de nem használt. Voltam kozmetikai kezeléseken de ez sem használt.Végső elkeseredésemben elmentem maszek bőrgyógyászhoz lézeres arckezelésre öt kezelés 150000 Ft-ért de ez sem használt sőt olyan fájdalmakat éltem át mint még soha ezelőtt ! TUDVA MÉG VALAKI VALAMIT JAVASOLNI !!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM.
2014. nov. 26. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Amíg minden liba meg nem döglik....

Próbáld meg naponta egyszer áttörölni az arcod 70%-os alkohollal. Mostanában vannak olyan feltételezések, amelyek szerint rosaceát valójában az arcon található faggyúmirigyekben élő demodex atkák okozzák (ugyanazok, melyek a fejbőr korpásodását9). Ez az atka állítólag az emberek 85%-ánál jelen van, kimutatható, bár tény, hogy kellemetlen tüneteket nem mindenkinél okoz. Én fejbőr viszketés és korpásodás miatt más sok mindent kipróbáltam és amikor rábukkantam erre a demodex atka dologra, akkor kezdtem használni a fejbőr alkoholos bedörzsölését. Határozottan használ. Nyilván nem lehet kiirtani őket, hiszen ha az emberek 85%-ánál kimutatható, akkor nagyon könnyen elkapható és hát fodrászhoz is járunk (többnyire). Nyilván ilyen is van, hogy nem a fejbőr,hanem az arcbőr érzékeny rá. Próbáld ki, veszteni semmit nem vesztesz. Töröld át a szemöldököd és a homlokod is és az olyan területeket, ahol viszketést. ill. indokolatlan korpásodást, hámlást tapasztalsz (pl. fülcimpa elülső-hátulsó oldala, hajas fejbőr határa, sőt az összes szőrös és időnként viszkető területet a testen).

2014. nov. 26. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Addig járj a bőrgyógyászatra, míg el nem múlik, én folyamatosan mentem , míg végül felírt gyógyszert és attól elmúlt.

Mellete szigorú diéta, kerülni minden fúszeres és zsíros ételt, szeszes italt, és jót tesz a B vitamin is.

2014. nov. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!