Este egy vattás pálcikával bekened a pattanásaidat, reggelre szépen leszárad és 1 nap múlva nyomtalanul eltűnik!
Hetente 1x meg Fabulon Tini-Tonickal töröld át az arcod, ezzel megakadályozod a pattanások megjelenését.
Ja, és kerülni kell a fűszeres ételeket, csokoládét...
(A gyerekeim 18 és 19 évesek, szép tiszta, sima az arcuk a fenti módszernek köszönhetően.)
2010. febr. 15. 00:06
3/8 anonim válasza:
Én elmentem bőrgyógyászhoz mert semmi nem használt, érdemes neked is elmenni mert mindenkinek más a megfelelő, nekem receptre kaphatót írt fel, napi 2x kell használnom, elég jó, a nap 2. felére már leszárítja, a neve: Meromycin ratiopharm
2010. febr. 15. 00:10
4/8 anonim válasza:
denaturált szesz
2010. febr. 15. 05:42
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és várom a többit.
2010. febr. 15. 09:03
6/8 anonim válasza:
Nekem az Akneroxid és a Neugranormon is segített.
2010. febr. 16. 11:43
7/8 anonim válasza:
11.43-as vagyok:) ezeket vény nélkül lehet kapni a gyógyszertárakban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.