Pattanás ellen mi a legjobb?
Rengeteg helyen olvastam már róla + hallottam is na meg tapasztaltam is de a fogkrém is egy praktikus megoldás. Eléggé dicsérek,és nekem is szokott használni.
+ Előttem hozzászóló ez az aspirines maszk tényleg segít? :O Ilyenről még nem is hallottam..
igen segít :)
de kipróbálhatjátok azt is, hogy arctisztítás után az egész arcotokat bekenitek az aloe vera folyadékával , és reggel lemossátok, csodát művel a begyulladt pattanásokkal, és a fogkrémmel is igazad van kedves utolsó, az is jó. hm.. régebben volt vadkenderes krémem pattanásokra, na az jó volt, csak már ki kellett dobnom, mert lejárt :S és azóta nem találkoztam vele a boltokba
az aloe vera folyadékot úgy gondoltam, hogy van aloe vera növényed és vágsz a leveléből és kinyomod belőle a zselészerű anyagot és bekened vele a bőröd.
egyébként én voltam bőrgyógyásznál a pattanások miatt, kaptam is , de nem használtak nagyon, és most felfedeztem, hogy ha este megtisztítom a bőrömet és utána bekenem a Nivea kék univerzális krémjével, akkor nem lesznek pattijaim. Már két hete így csinálok és azóta semmi :) Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!