Frontinnal kapcsolatban?
Na szóval kicsit nagyon feszültre sikeredett az elmúlt két nap, ezért tegnap bevettem pár szem frontint, meg még ma hozzá 12 szemet. Úgy különösebben bajom nincs, csak a mozgáskoordinációm nem az igazi, de ez attól is lehet, hogy három napja enni se nagyon ettem.
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy belefér még néhány szem, hogy nyugodtan tudjak aludni, vagy már csak max. 1-2 darab?
12??
Akkor az az 1-2 már semmit sem érne.. ez beteges, orvos!
12?!!!! Tizenkettő? Nem elírás?
Meg vagy te őrülve!!!!!!!!!!!!!!
3 lenne a maximum naponta, de inkább semmi. Még jó, hogy csak mozgáskoordinációs gondod van.
Én betiltanám ezt a szörnyeteg gyógyszert a társaival együtt, de ez iszonyú nagy túladagolás
hát én is szedem a frontint stressz problémák miatt, és nekem fél szem elég, egytől meg elalszom... pedig nagyon stresszelek, mindenen XD
szerintem, ha beveszel még egyet, a végén még gyomormosásra kerül sor
Oké, nyugalom, a halálos dózis 3100 mg/kg lenne, és nyilván nem egyszerre, vodkával leöblítve vettem be mind a 12-őt.
De azért kösz az aggodalmat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!