Milyen tapasztalaitok vannak a karbamazepint tartalmazó tablettákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nekem most írt a doki 200 mg-os karbamazepin tablettát, de eléggé elrettentett a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ezért lennék kíváncsi, hogy aki próbált már hasonló készítményt milyen hatással volt rá?2015. febr. 18. 00:30
1/4 anonim válasza:
Ez nem olyan gyógyszer amit csak úgy ki szoktak próbálni. Ha jól tudom, csak szakorvos írhatja fel. Valószínűleg okkal kaptad. Egy darabig én is szedtem, most már nincs rá szükségem.
2/4 A kérdező kommentje:
Mint írtam , nekem is orvos írta fel! Nem kipróbálni szeretném, hanem arcidegzsábát kezelni vele!
2015. febr. 18. 21:39
3/4 anonim válasza:
Engem epilepsziával kezeltek, és hatszor váltottak gyógyszert az évek során. Szerencsére már sok éve nem kell szedjem.
A gyógyszereknek pedig vannak komoly mellékhatásaik, egyeseknek akár a halál is.
4/4 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy önnek használt, én valszín leállok a szedésével, mert egy 24 órát átaludtam, ha meg kávát iszom minden szem után szédelgek, fáj a fejem, szóval nálam több a kár mint a haszon tőle :(
2015. febr. 19. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!