Milyen sorrendben törülköztök meg?
Figyelt kérdés
én úgy h az arcom aztán a bal kezem, aztán a jobb kezem, a hónaljam, aztán a hasam, mellkasom, hátam, jobb lábamon a talpam és aztán fel, aztán a másik láb is és végül az intim helyek :):)2010. febr. 14. 21:52
1/8 anonim válasza:
én nemszoktam megtörölközni, megvárom amig megszáradok :)
2/8 anonim válasza:
és ez téged miért érdekel? XD beszarok az ilyen kérdésektől XD
3/8 anonim válasza:
És ez téged miért nem?
Nagyon fontos a mosakodás és a törölközés sorrendje. Először az arcodat, majd a testedet, aztán a nemi szerved és a hátsódat, végül a lábaidat kell. Így nem viszel például gombát, vagy más kórokozót a lábadról a testedre, vagy ami még kellemetlenebb lehet, a nemi szervedre.
4/8 anonim válasza:
Utolsó! Ha gombás, akkor úgyis külön törölközőt használ... vagy minden nap újat vegyen elő?
az én sorrendem:
arc
bal kar majd jobb kar
hát
has, majd mellkas
bal láb majd jobb láb
nemi szervek
lábfej (azért ez utoljára, mert ekkor lépek ki a kádból)
5/8 anonim válasza:
Arcomat majd dekoltázsomat, majd egy másik törölközővel haladok lefelé.
6/8 anonim válasza:
Bal kéz, jobb kéz, has, bal lab, jobb láb, intim rész, fenék.
7/8 anonim válasza:
Én is mindig megvárom, amíg megszáradok :)
8/8 A kérdező kommentje:
haha, hát igen...régebben is megvártam míg megszáradok :):)
köszikee a válaszokat :) még jöhetnek
2010. febr. 17. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!