Ti hogy vagytok a gyogyszerekkel?
En altalaban mar csak akkor veszek be gyogyszert ha kaparom a falat a fajdalomtol. Pl fogfajasnal mindig veszek be mert arra semmi nem hasznal...
Most megjott a mensim de valami kegyetlen fajdalom megint, de valahogy nem tudom bevenni a gyogyszert, inkabb itt szenvedek melegbizes palackkal a hasamon..
Miert van ez a gyogyszer ellenesseg nalam?
Ti hogy vagytok ezzel? Minden pici fajdalomra mar gyogyszerhez nyultok vagy ti is kivarjatok mig mar nem birtok meglenni a fajdalomtol?
19/L
Én sem szeretek gyógyszerhez nyúlni. Például ha kiesett a fogamból a tömés akkor szegfűszeg őrleménnyel érzéstelenítettem amíg eljutottam a fogorvoshoz. Persze ott semmi kifogásom a kezelés előtti érzéstelenítő injekció ellen, hisz az az ésszerű megoldás. Ahogy a természetes anyagok ellen sincs kifogásom, például 40 éves kor felett álmatlanság ellen be lehet venni Melatonint, hisz az a szervezetben is termelődik csak idősebbeknél már kevés.
Ha fáj a fejem, soha nem veszek be rá gyógyszert, hanem a fejfájás okát derítem ki. Például amikor egyik ismerősöm két óra hosszat is beszélt velem mobilon, megfájdult tőle a fejem, nem jó ötlet lett volna bevenni rá valami "drazsét", majd azt mondani hogy most már mobilozhatunk másnap reggelig. Mert utána a szemben keletkeznek a mikrohullámoktól elhalt sejtek, arra meg egy másik drazsé jött volna? Mikor gombnyomásra orvosolható az egész, "Hívás befejezése" a megfelelő gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!