Nektek fontos, ha betegek vagytok, legyen mellettetek valaki?
Figyelt kérdés
Én most elég beteg vagyok, és ilyenkor még magányosabbnak érzem magam.2014. dec. 20. 21:18
1/4 anonim válasza:
Sajnálom, jobbulást.
Én éppenhogy nem bírom elviselni, ha beteg vagyok és valaki folyton ott nyüzsög körülöttem. Hagyjanak magamra. Ha 40 fokos lázam van és nem bírok felkelni az ágyból, akkor ok, ha valaki elmegy a gyógyszerért és ad egy pohár vizet. De kb. ez a maximum. Én ilyen vagyok.
2/4 anonim válasza:
Nekem jó, ha ott van valaki mellettem. Készít forró teát, vagy hoz egy kis levest. Meg lehet valakinek szenvedni. :)
De volt olyan, hogy nem volt ott senki, túlélem azt is.
3/4 A kérdező kommentje:
Ja, persze, túlélem én is, ahogy eddig.
Muszáj lesz, összeszednem magam hétfőig.
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 20. 21:32
4/4 anonim válasza:
1-es voltam: ha nincs melletted senki, akkor próbáld magad kicsit lekötni valamivel, ha a betegséged engedi. Én ilyenkor mindig krimit olvasok, mázsányit. :)
És még egyszer jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!