Milyen hatása van a Xanax-nak?
Figyelt kérdés
Milyen hatása van a Xanaxnak, ha nincs semmi bajod es úgy szedsz be egyet ? Milyen hatása van?2015. márc. 1. 12:58
1/15 anonim válasza:
Elálmosodsz tőle és lenyugszol.
2/15 anonim válasza:
Álmos lehetsz tőle,nekem volt,hogy akkor írták fel amikor nagyon nehezen aludtam el.
3/15 A kérdező kommentje:
De nem lesz semmi bajom? Mi van ha energia itallal veszem be?
2015. márc. 1. 13:51
4/15 anonim válasza:
TILOS, rá is van írva, de ha semmi bajod, akkor hogy jut eszedbe bevenni?
5/15 A kérdező kommentje:
De mi történik? Mi tilos , energiaitallal bevenni vagy felszívni?
2015. márc. 1. 14:06
6/15 anonim válasza:
OLVASD EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, ne itt kérdezősködj, ha lusta vagy elővenni, keress rá neten, és ott vannak a felsorolva a lehetséges mellékhatások amik jelentkezhetnek.
7/15 A kérdező kommentje:
De en tapasztalatokra vok kiváncsi
2015. márc. 1. 15:04
8/15 anonim válasza:
értem már mit akarsz kihozni ebből... droghatást akarsz elérni,igen ha iszol rá,ilyen hatást érsz e, illetve lehet,hogy nagyon rosszul leszel,nem hiába tilos, nem egy ismerősöm pórul járt már, de ha ennyi eszed van...
9/15 A kérdező kommentje:
De milyen komoly bajom lehet belőle? Es igen eltaláltád
2015. márc. 1. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!