173,7cm-hez nagyon kevés 48-49 kg?
Figyelt kérdés
Nagyon csontos vagyok ...mindenki azt modja milyen sovány vagyok stb ,ami furcsa ,mert néha belenézek a tükörbe és teljesen soványnak látom magam és mondom magamban h hízni kéne ,mert ez már nem normális....de van h belenézek és kövérnek látom magam..akkor meg nagyon ...nem értem mi bajom van ,a lábamra is megkapom mindig h pálcika ,de én pont nem úgy látom....ez baj?2015. febr. 27. 22:47
2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni h 15/L vagyok
Komolyan 1.? De mit tudok ellene tenni? Jó ...nem eszek nagyon sokat ,de azért tényleg eszek
2015. febr. 27. 22:58
3/9 anonim válasza:
Mondjuk elmész egy pszichológushoz? Aki rendbe teszi az anorexiádat, meg irányítottan enni kezdesz, nem néha, hanem napi 5-6x, ebből kettő főétkezéssel.
Vagy meghalsz a hlyeségedben. Bár az lassú és fájdalmas lesz.
Anyádék amúgy hol vérben vannak ilyenkor? Az én gyerekem lennél, már RÉG orvoshoz vittelek volna.
4/9 A kérdező kommentje:
Már voltam orvosnál ...csak nem emiatt, 5hete nem voltam suliban sem ,de ez mind1 , az anyukàm nagyon ideges ,de az orvos szerint nincs anorexiám ,mert meg van minden tápanyag stb...nem tudjuk miért fogyok...rendesen eszek nagyon oda van figyelve rám ,meg kérdezte tőlem szépen az orvos h van e valami baj ...de nem dugom el az ételt,hányom ki...mostmár tudom h sovány vagyok...de már meg van miért:) szerencsére
2015. febr. 28. 14:48
5/9 anonim válasza:
Én 185 cm és 52 kg vagyok én eszek sokat próbálok változatosan is étkezni, de mégse hízok. Én ezt örököltem szerintem anyától nagyapától. Én mindig nagyon soványnak látom magam.
7/9 A kérdező kommentje:
:)
2015. márc. 1. 11:03
8/9 anonim válasza:
az nagyon kevés,ha 10 kilóval több lennél kb az lenne a normális!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet h én ilyen alkat vagyok? Mert sokat eszek
2015. márc. 1. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!