A testi tuneteket gyokerestul ki lehet irtani, ha lelket feltarjuk?
Valogatott atleta(Tizprobazo) vagyok, 21 eves,es eletem sarkalatos pontjahoz erkeztem el.panikbeteg lettem 3honapja,voltak rohamaim,es folyamatos testi tuneteim vannak sajnos,emiatt most nem is edzek,mert most peldaul a szivem ver erosebben,faj a fejem,es mas tuneteim is voltak.szorongo tipus vagyok. Szamtalanszor voltam kivizsgalason:kardiologia,ver-vizelet, stb...
Nem erzem magam annyira melyen benne,hogy naponta lennenek rohamaim,de voltak mar 7-8 kisebb-nagyobb.
Ha lelkileg rendezem magam akkor megszunhetnek a testi tunetek?
A felelmeim a testi tunetek miatt vannak legtobbszor.
A szivem tokeletes,vernyomasom ha mertek masok magas volt,mivel azonnal felugrik ha latom a vernyomasmerot,de kardiologian ultrahang jo volt,es terhelesesnel is remek volt.
A fő kerdesem,a tesri tunetet amiket erzek(mindig mas),most pl a fejem es a szivem luktet,tulsagosan rakoncentralok?
Szoval ha stresszmentesitem magam,es elengedem a lelki terheket,megszunhetnek ezek? Az en esetem Szorongasos panik
A szivem napok ota erosen ver,minden utest erzek,de azota is megneztek ekg-t es normal ekg volt.
Ez a stressztol van,es a felelmektol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!