Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A testi tuneteket gyokerestul...

A testi tuneteket gyokerestul ki lehet irtani, ha lelket feltarjuk?

Figyelt kérdés

Valogatott atleta(Tizprobazo) vagyok, 21 eves,es eletem sarkalatos pontjahoz erkeztem el.panikbeteg lettem 3honapja,voltak rohamaim,es folyamatos testi tuneteim vannak sajnos,emiatt most nem is edzek,mert most peldaul a szivem ver erosebben,faj a fejem,es mas tuneteim is voltak.szorongo tipus vagyok. Szamtalanszor voltam kivizsgalason:kardiologia,ver-vizelet, stb...

Nem erzem magam annyira melyen benne,hogy naponta lennenek rohamaim,de voltak mar 7-8 kisebb-nagyobb.

Ha lelkileg rendezem magam akkor megszunhetnek a testi tunetek?

A felelmeim a testi tunetek miatt vannak legtobbszor.

A szivem tokeletes,vernyomasom ha mertek masok magas volt,mivel azonnal felugrik ha latom a vernyomasmerot,de kardiologian ultrahang jo volt,es terhelesesnel is remek volt.

A fő kerdesem,a tesri tunetet amiket erzek(mindig mas),most pl a fejem es a szivem luktet,tulsagosan rakoncentralok?

Szoval ha stresszmentesitem magam,es elengedem a lelki terheket,megszunhetnek ezek? Az en esetem Szorongasos panik

2015. febr. 27. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ülj le, kizárólagos csendben, és rendezd magadban a lelki dolgaid. Olyan közhelyesen hangzik, de teljesen igaz, hogy bocsáss meg önmagadnak, és másoknak is. A harag csak felesleges negatív energia a lelkeden. :)
2015. febr. 27. 22:27
 2/3 A kérdező kommentje:

A szivem napok ota erosen ver,minden utest erzek,de azota is megneztek ekg-t es normal ekg volt.

Ez a stressztol van,es a felelmektol?

2015. febr. 28. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, stressztől, és amiatt, hogy pánikolsz.
2015. febr. 28. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!