Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha én már 14...

Az normális ha én már 14 évesen legszívesebben meghalnék?

Figyelt kérdés
lány

2015. febr. 26. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Majd kinövöd.
2015. febr. 26. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból normális,hogy a korodban vannak ilyen depis időszakok,viszont ezt felejsd el kérlek.
2015. febr. 26. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Egy-két év és kinövöd.
2015. febr. 26. 20:47
 4/9 anonim válasza:
0%
Csajozz hülyegyerek -.-
2015. febr. 26. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Életkorral jár. Majd kinövöd.
2015. febr. 26. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Valahogy én is néha vagyok így,13/L,de olyankor gondolj mindig valami jóra,ami veled történt,arra hogy mi minden fog még történni!:) gondolj a sikereidre vagy családodra,ismerőseidre,barátokra,akik tartják benned a lelket!nem kell feladni,csak mert valami nem sikerült,próbáld élvezni az életed!:Dfőleg a gyermekkorod,hidd el minden rosszban van valami jó is!legyél mindig pozitív,optimistán nézd a dolgokat!csak ezt tudom tanácsolni.és ne tegyél semmit,amit később megbannal!:);)
2015. febr. 26. 20:52
 7/9 homo ludensz ***** válasza:
Azért azzal még ráérsz te lány. Azt hagyd utoljára mondjuk úgy majd 70 múlva töprengj rajta. Állj fel és ne a lábujjadat nézd hanem nézz ki az ablakon. Mindjárt itt a tavasz.Soroljam hogy te még olyan kevéske tavaszt értél meg hogy ha ezt meghallja a hóvirág amit te itt mondogatsz hát mérgében elvörösödik. Ki látott már vörös hóvirágot!
2015. febr. 26. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézem a kulcsszavakat. Drogozol és bagózol? Akkor olyan sokat már ne töpreng ezen.

A halált nem kell meghívni, jön az magától, de célszerű a végére hagyni. A legvégére! De tényleg!

Addig is élj! Élj, élj él! Dobd ez az okostelót, a dvd lejátszót stb. Húzd ki a tévét a konnektorból.

Az utcán nézz szembe az emberekre, és mosolyogj rájuk.

Menj el futni, bringázni, úszni. Mássz hegyet, búj be barlangokba. Tanuld meg hogyan kell!

Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy nem tizennégy vagy, hanem 74. Baromi szar 74 évet végigszomorkodni.

A drog jó, csak nem jót használsz!

Tudod melyik a jó? Az, amikor sikerül valami, amiről azt gondoltad, képtelen vagy rá. Amikor átölelnek emberek, hogy Helló, mi van veled, de jól nézel ki!

Amikor leugrasz a huszadikról. De ernyővel ám, nem csak úgy kövön szétlapulósan.

Mindegy mi, de csináld, s csináld jobban, mint mások. Mámorító érzés!

2015. febr. 26. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem normális, de ugye ki mondja meg, hogy mi a normális? Fontos megmondani, vagy úgy csinálni, hogy úgymond normálisak legyünk? Ha valamire úgy reagálsz és úgy érzed, hogy legszívesebben meghalnál, amúgy az egy teljesen emberi érzés.
2015. febr. 27. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!