Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hova menjek?

Mit tegyek? Hova menjek?

Figyelt kérdés

Valami nagy gáz van velem és ezen szeretnék változtatni. Több pszichológusnál is jártam, de mindegyiket otthagytam. Ezért is szeretnék egy olyan helyet találni, ahol ott lehet aludni, de a tanulmányaimat is tudom folytatni. Budapesten lenne a legelőnyösebb számomra.

19L

2015. febr. 23. 19:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én pszichoterápiára gondoltam. Olyan helyre, ahol bent lehet lenni egész nap. Nehogy feladhassam. Ez jó ötlet lenne?
2015. febr. 25. 19:58
 12/13 homo ludensz ***** válasza:

Nem szeretnélek még én is bántani,de a vagdosásnak helye marad. Gondolom mikor elkezdted valamennyire te is tisztában voltál vele.

Bentlakásosról van némi elképzelésem bár akiket én ismerek azok 24 órából 24 et ott vannak,de soha nem kérdeztem hogy kijárnak e s ha igen hová. (nem zárt intézet!!!)

2015. febr. 26. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:

az nagyon jó, ha szeretnél változtatni. az már fél siker.

szerintem: próbálj meg lelkisegélyeket fölhívni, talán ők tudnak valamit ajánlani.

+ google

+ a háziorvost is kérdezd meg, utaljon be kivizsgálásokra, stb. és hátha onnan tovább utalnak valami szanatóriumba vagy nem tudom, mibe.

nekem is volt több ismerősöm, valahol Budán, de már nem emlékszem, valami állami intézetben.

2015. febr. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!