Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hova menjek?

Mit tegyek? Hova menjek?

Figyelt kérdés

Valami nagy gáz van velem és ezen szeretnék változtatni. Több pszichológusnál is jártam, de mindegyiket otthagytam. Ezért is szeretnék egy olyan helyet találni, ahol ott lehet aludni, de a tanulmányaimat is tudom folytatni. Budapesten lenne a legelőnyösebb számomra.

19L

2015. febr. 23. 19:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
Esetleg keress fel egy jó kineziológust. Sok mindenben tud segíteni. :)
2015. febr. 23. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
kineziológus
2015. febr. 23. 19:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, de nem hiszem, hogy segítene a problémámon
2015. febr. 23. 21:23
 4/13 anonim válasza:

Esetleg bővebben leírod a problémáid?

Úgy hátha tudunk mást is javasolni.. :)

2015. febr. 23. 22:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Már több mint 4 évvel ezelőtt törtét.

-Nagyon gyorsan változik a hangulatom, de leginkább melankolikus.

-Sokszor érzem fáradtnak magamat és semmihez sincs kedvem. Majdnem minden különórámat abbahagytam és még a jegyeim is leromlottak.

-Nincs étvágyam se. Lement rólam 16 kg, de még mindig ugyan úgy kövérnek érzem magam.

-Nem utolsó sorban, falcolok is és volt már 3 öngyilkossági kísérletem.

2015. febr. 23. 23:36
 6/13 A kérdező kommentje:
*kezdődött
2015. febr. 23. 23:36
 7/13 anonim válasza:

Nem lehet, hogy ismerkedned kéne, szerelmesnek lenni? A szerelem mindenre jó... :)

És szerinted ha tetszik egy fiú, nem szeretnéd megszerezni, vele lenni, és mindjárt azon járna a fejed, hogy mit vegyél fel, mivel lepd meg és nem az öngyilkosságon... :)

Ha akarod írj, és segítek még ahol tudok.. 19F :)

2015. febr. 24. 19:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Rengetegszer utálom magam ès sokszor még a családomat is utálom. Nem szeretnék megbántani senkit.

Lehet, hogy csak 1 szerelemre lenne szükségem, de nem igazán szeretnék bárkit megbántani.

Megbízni még a családomban sem bírok. Akkor másban, ...

2015. febr. 24. 21:09
 9/13 anonim válasza:

Szerintem neked egy barát/barátnő kellene, akiben megbízhatnál. Szüleidben nem tudom miért nem bízol, lehet mert olyanok, ebbe nem bonyolódok bele. De hidd el, próbálj ismerkedni, barátnőt találni, akivel eljárszhatsz ide-oda... :)

Rossz az élet, de mindig van lehetőség valami jót elérni :)

Tűzz ki könnyű, hamar elérhető célokat :)

Pl. Egy dolgozatra tanulsz, hogy az jó legyen, ha összejön máris lesz egy kis siker élményed, majd így tovább míg már munkád van és albérletet keresel, stb.. :)

Ha akarsz beszélgethetünk privátban akármiről.. :)

2015. febr. 24. 21:57
 10/13 A kérdező kommentje:

Szüleimben azért nem bízom, mert elítélik az öngyilkosokat. Na gondolj bele, hogy a saját gyereked menne hozzád véres karral, sírva és azt mondaná, hogy nem akar élni, gyűlöli magát és elege van mindenből. Hogy mehetnék oda a szüleim elé, már a hegek be voltak forrva. Még így is kiakadtak. Gondolj bele, hogy mi lenne, ha az első történik meg.

A bizalmam, minden ismerősömmel megszakadt. Akiket barátoknak tudtam nevezni, azok elárultak és elhagytak, amikor ez kiderült.

De talán az a legfájdalmasabb, hogy relytegetnem kell a karomat és az érzéseimet.

2015. febr. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!