Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mással is volt mar ilyen?...

Mással is volt mar ilyen? Lehet hogy a gyógyszer miatt van?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Most van tobbedszer, hogy éjszaka felébredek. többnyire előtte nagyon rövid rémálmom van. Igazából nem is vagyok biztos benne, hogy álom. Mert mindig mielőtt megtörténik ez az álom felébredek, és nem is igazán van idom visszaaludni, amikor jon ez az álom. Eddig nem emlékeztem, mit álmodtam, ma pedig igen tisztán: az egészben embereket láttam ahogy megölik magukat. Nem bírtam mozdulni, nem.tudtam sikitani, pedig próbáltam. Nem tudtam semmit sem tenni. Aztán erővel felebredtem, és most úgy érzem, hogy valaki figyel. Lehet hogy amiatt van, hogy nem vettem be a szorongasoldomat? Azért nem szedem mostanában, mert úgy érzem semmit sen segít. Ataraxot szedek.

És ami meg nagyon furcsa ebben egészben, hogy mindig 3:17kor kelek fel. Pontosan.

Kerlek segistetek, és nyugtassatok meg hogy Nem vagyok őrült.

Elnézést a hibákért, de nem vagyok túlságosan a toppon.

2015. febr. 21. 04:06
 1/2 anonim ***** válasza:
igen az atarax tol lehet nyugodj meg nem vagy örült túlságosan magadra figyelsz és ez bánt téged hiányzik a szervezetnek amit idáig adtál neki és ezért stresszesebb,Ingerlékenyebb, szorongóbb de akár idegesebb is lehetsz persze ez előbb utóbb elmúlik nem kell megijedni az idővel meg ne törődj :D innen is látszik h túlságosan magadra figyelsz, ha abba szeretnéd hagyni mert ugyérzed h nem kell már de ezek a tüntetek fent vannak akkor menjél el a dokihoz ki felírta neked (mert úgy tudom ezt vényre írják) hogy ilyen problémáid vannak ö segíteni tudd ebbe mik a további lépések.
2015. febr. 21. 05:38
 2/2 anonim ***** válasza:
valószinűleg a gyógyszer miatt van
2015. febr. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!