Egy orvoslátogató állásra mennyien pályáznak?
Sziasztok!Orvoslátogató akarok lenni,jelenleg képalkotó diagnosztikát tanulok,a diplomám szerint rtg,CT,MR leleteket értékelhetnék ki,sajnos ez Mo-n a gyakorlatban nem működik,megmarad csak a radiológusoknak engem meg betesznek az asszisztensek közé,90ezerrel kiszúrják a szememet.Szóval a kérdés az lenne,hogy elég sok állás hírdetésben láttam,h orvoslátogatót keresnek.Szerintetek menyire nehéz egy ilyen állást megszerezni,mennyien állnak érte sorba?Előnyben részesítenének velem szemben egy gyógyszerész v orvosi diplomával rendelkezőt?
Köszi előre is!
El kellene kezdeni valahol, igen, de szinte mindegyik álláshirdetésben kérnek minimum 1-3 év gyakorlatot. Márpedig ha mindenhova kérnek, akkor kezdőként nagy szerencse kell a bejutáshoz.
De sok sikert!
Szia. Szeretném megkérdezni hogy el tudtál-e helyezkedni orvoslátogatóként ezzel a diplomával?? Csak mert én is orvoslátogató szeretnék lenni és valószínű h ide vesznek fel. Légyszi írj
Köszi :)
szia
Én még nem végeztem,most fogok diplomázni,úgyhogy sajnos egyelőre nem tudok segíteni ebben. De majd ha alakul valami,akkor elmondom a tapasztalataimat. Bár én már inkább külföldben gondolkozom a szakmámban...jobban megéri. Viszont ha itthon tervezed a jövődet,erre a szakra eszedbe ne jusson menni :S az orvoslátogatóra meg ne építs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!