Miért nem kér az orvoslátogató is időpontot, miért ő megy be az időpontos beteg előtt?
Figyelt kérdés
Elég idegesítő, h így is fél óra eltérések vannak az időponthoz képest, erre meg betoppan egy ilyen sehonnai, és az orvos őt fogadja előbb, és így többet kell várni...
Szerintem ez felháborító... Vagy jöjjön rendelési időn kívül, mikor még a doki benn van...
2010. jún. 29. 10:04
1/4 anonim válasza:
Én csak irodán dolgozom az egészségügyben, de engem is dühít, mert az én munkám is félbeszakad. Vígaszt nem tudok neked írni:( Sajnos pénz beszél, kutya ugat.
Nagyon is egyetértek veled :(
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg kért időpontot, csak nem vették figyelembe. Ha tárgyalni mész valahova, mindig megbeszéled előre.
3/4 anonim válasza:
Jobb orvosok csak időpontra engedik be.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát kevés ilyen orvos van.
2010. jún. 29. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!