Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Borzalmasan görcsöl a hasam....

Borzalmasan görcsöl a hasam. Szerintetek mitől és mit tegyek? 13L

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki belekötne, anyának már szóltam, de ő csak annyit mondott, hogy majd elmúlik és, hogy hagyjam most dolgozni.

De a lényegre térve. Borzalmasan fáj a hasam, kb. már 3-4 órája de az utóbbi 1 órában ez a fájdalom erősödött. A bordáimnál is szúró érzést érzek (mint amikor beszorul a levegőm) és ezért nehezen veszem a levegőt. A hasam közepetájékán is szúró fájdalmat érzek és hányingerem is van. Alig bírok meg moccanni és még a gépelés is nehezemre esik. Ja, és szerintem nem mensturáció miatt van, mert nekem olyan sose szokott lenni és nem olyan helyen fáj... Lehet, hogy valami rosszat ettem, mert ma ettem egy túrós rétest aminek fura íze volt, és láttam benne apró fekete darabkákat... Ezért a végét már ki is dobtam. Egyébként ma még kekszet ettem és pogácsát. A hasam egyre jobban fáj, már a sírás kerülget nem bírom... Ülni sem tudok... Mit tehetnék? Mitől van? A hányingerem is erősödik. Kétségbe vagyok esve. :/

2015. febr. 19. 21:51
 1/8 Vexl válasza:
Anyád eléggé jó anya ha a munka fontosabb mint a gyerek.... Ö apud nincs otthon?? Talán ö segit.
2015. febr. 19. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő nincs itthon. ://
2015. febr. 19. 22:03
 3/8 anonim válasza:
Szolj anyudnak hogy nagyon szarul vagy
2015. febr. 19. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, de azt mondta, hogy aludjak akkor nem érzem, de nem bírok aludni annyira fáj. :( És még hányingerem is van és lehet, hogy nevetséges de én nagyon félek a hányástól ami azért rásegít a hasfájásomra...
2015. febr. 19. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
nagylány vagy már ,holnap menj el a dokihoz,mondd el neki amit leírtál itt . :)
2015. febr. 19. 22:51
 6/8 anonim válasza:
35%
Kitartást. Halgass zenét eltereli a figyelmed
2015. febr. 19. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Idősebb testvér, nagynéni, nagybácsi, valaki, aki ráér, hogy anyád helyett anyád legyen?

A sógornőmre emlékeztet... Ő mindent előbbre helyez a gyerekei érdekeivel szemben, sosem hiszi el, hogy betegek.

Háziorvoshoz egyébként egyedül is elmehetsz, bár azok nem a leghozzáértőbb emberek a világon, valamit tud javasolni, esetleg ha úgy látja, ad beutalót.

De nagyon remélem, hogy mára már elmúlt. Ha mégsem, akkor irány a doki!

2015. febr. 20. 04:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Voltam dokinál és azt mondta, hogy csak gyomorrontásom van bizonyára a túrós rétes miatt. :D Mára már el is múlt. Még egyszer köszönöm. :)
2015. febr. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!