Borzalmasan görcsöl a hasam. Szerintetek mitől és mit tegyek? 13L
Még mielőtt bárki belekötne, anyának már szóltam, de ő csak annyit mondott, hogy majd elmúlik és, hogy hagyjam most dolgozni.
De a lényegre térve. Borzalmasan fáj a hasam, kb. már 3-4 órája de az utóbbi 1 órában ez a fájdalom erősödött. A bordáimnál is szúró érzést érzek (mint amikor beszorul a levegőm) és ezért nehezen veszem a levegőt. A hasam közepetájékán is szúró fájdalmat érzek és hányingerem is van. Alig bírok meg moccanni és még a gépelés is nehezemre esik. Ja, és szerintem nem mensturáció miatt van, mert nekem olyan sose szokott lenni és nem olyan helyen fáj... Lehet, hogy valami rosszat ettem, mert ma ettem egy túrós rétest aminek fura íze volt, és láttam benne apró fekete darabkákat... Ezért a végét már ki is dobtam. Egyébként ma még kekszet ettem és pogácsát. A hasam egyre jobban fáj, már a sírás kerülget nem bírom... Ülni sem tudok... Mit tehetnék? Mitől van? A hányingerem is erősödik. Kétségbe vagyok esve. :/
Idősebb testvér, nagynéni, nagybácsi, valaki, aki ráér, hogy anyád helyett anyád legyen?
A sógornőmre emlékeztet... Ő mindent előbbre helyez a gyerekei érdekeivel szemben, sosem hiszi el, hogy betegek.
Háziorvoshoz egyébként egyedül is elmehetsz, bár azok nem a leghozzáértőbb emberek a világon, valamit tud javasolni, esetleg ha úgy látja, ad beutalót.
De nagyon remélem, hogy mára már elmúlt. Ha mégsem, akkor irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!