Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Betegesen sokat hazudozok....

Betegesen sokat hazudozok. Hogy tudnám abbahagyni?

Figyelt kérdés
14/L
2010. febr. 12. 13:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szines az életem,csak azt akarom,h ne azzal foglalkozzanak,így kitalálok 1 csomó kamu dolgot és máshogy adom elő itthon is meg a suliban is. Elég sok sérelem ért,szerintem ez lehet az oka...
2010. febr. 12. 14:24
 12/17 anonim válasza:
Én is így kezdtem gyerekkoromban...Aztán amikor rájöttem, hogy ezzel csak saját magamból csinálok hülyét, mert idővel én már elfelejtettem, mit hazudtam adott témában, mások viszont nem, akkor szép lassan leszoktam róla. Most már csak akkor hazudok, amikor muszáj. Mondjuk ha jelenésem lenne valahol, de én egy más ok miatt nem mehetek, de erről viszont nem világosíthatom fel az illetőket, akkor behazudok valami storyt, de ez már annyira nem gáz. Vagy ha a munkahelyemre későn érkezem, vagy valamit elfelejtek megcsinálni, de ezt viszont úgy érzem, hogy muszáj, mert különben megbízhatatlan munkaerőnek könyvelnének rögtön el. Szerintem álszent, aki azt állítja, hogy ezt ő nem így csinálja.
2010. febr. 12. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Pl. miket szoktál hazudni?
2010. febr. 12. 15:46
 14/17 anonim válasza:
Írj regényt!És így kiélheted a fantáziádat. Vagy próbálj minél több olyan dolgot igazából is megtenni,amiket hazudsz,és akkor már nem lesz hazugság!(feltéve ha ezek jó dolgok és nem veszélyesek magadra vagy másokra)
2010. febr. 12. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Van egy régi mondás, ami szerint: "Aki hazudik, az lop is" Vgyázz, nehogy igaz legyen nálad előbb-utóbb!
2010. febr. 12. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne akarj leszokni, hanem használd fel pozitívan ezt a nagyszerű képességedet! Pl. menj el üzletkötőnek, vagy politikusnak! Hatalmas lehetőségek állnak előtted! :)
2010. febr. 12. 17:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

miről hazudok? mindenről...

2010. febr. 12. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!