Rákbeteg túlélők, ti hogy tudtátok meg hogy rák betegségben szenvedtek, mik voltak az előjelei?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 21:17
1/5 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam meg....a lényeg érthető így is.
2015. febr. 15. 21:18
2/5 anonim válasza:
Rengetegszer hasított hónapokon át az agyam , ct kimutatta tumor . Mire operáció lett volna a következő ct-n zsugorodott . Nem kértem kezelést , rábukkantam dr Gelléri Julianna és Barnai Robertó tájékoztatóira és megtudtam ez egy természetes folyamat . Ennek 7 éve , a rák nem halálos a helytelen mérgező kezelések teszik azzá ...
3/5 A kérdező kommentje:
akkor meggyógyult a kedves válaszadó! Istennek hála! :)
2015. febr. 15. 21:35
4/5 anonim válasza:
Nekem még friss a dolog,de remélem hogy ennyi volt!A menszesem elhúzódott,pecsételt,elmentm dokihoz,aki gyulladással kezelt.Aztan csak nem múlt,elmentem másik dokihoz,figyelgették,majd elküldtek eü küretre,ott mutatta ki a szövettan.Rá 2 hetre meg is műtöttek,a szövettanom,korai szakaszt mutatott ki,kezelést nem kaptam,csak havonta kell járni kontrollra.
5/5 A kérdező kommentje:
erőt egészséget kívánok!
2015. febr. 17. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!