Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek izzadás ellen?

Mit tegyek izzadás ellen?

Figyelt kérdés

Folyton izzad a tenyerem,talpam,főleg ha suliban vagyok,mert mindig feszült vagyok,de nem tudom miért:(Meg egyébként is nagyon izzadós vagyok,hónaljam,hátamnál főleg.Ma reggel is tömve volt a busz,alig volt levegő,én meg nagykabátba álltam,vagyis inkább nyomorogtam,és szakadt rólam a víz:S Mint nyáron a 40 fokba kb.De főként a tenyerem zavar,mert nagyon ciki,pl.vkivel így kezet fogni,vagy akármi:(

Mit csináljak,hogy ne

izzadjak?

L/16

2010. febr. 11. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

botox, elektromos kezelés, esetleg műtét /ets / ez az kéz -láb izzadás ellen fellelhető összes megoldás .

adok egy oldalt néz körül :)

[link]

2010. febr. 11. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia nagylány!

Igen nagyon izgulós vagy ez egyértelmű, én szintén ugyanez, eltudom képzelni mien szar, doga papír ázik na ennél cikibbet el nem lehet képzelni:D

de van megoldás? solutio antisudorica, 400 ft körül van és ettől komolyan nem fogsz izzadni, én is csak csodálkozok hogy jéé ilyen létezik:D

hidd el próbáld ki egy kettőre nem lesz izzadás:D na majd írj hogy mi a tapasztalatod:D

2010. febr. 11. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is sudorica-t használok már jó ideje, persze csak hónalja.

Nagyon izzadós vagyok és zavart, hogy még télen is foltos volt a ruhám, de mióta sudorica-t használok heti 1-szer, azóta teljesen megszűnt ez a problémám.

( Na, ez úgy hangzik, mint egy gagyi TV reklám :DD )

2010. febr. 11. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

3dik újra:

hmm nem nem gagyi tv reklám, mert ez így van

am én se értem hogy ettől hogyhogy így elmúlt, de a lényeg hogy már nincs folt, igen nekem is még télen is volt problémám, na meg a nyár.. jesszus:D

de mostmár még a top se akadály.D

2010. febr. 11. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Ezt a solutio antisudorica-t pedig ki fogom próbálni.Remélem beválik nálam is:)

2010. febr. 11. 20:48
 6/6 anonim válasza:

A kéz izzadása általában idegrendszeri eredetű. Azonban van házi praktika is, talán segít nektek is.

[link]

2011. jan. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!