Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez epresszió? (többi lent)

Ez epresszió? (többi lent)

Figyelt kérdés

Gondolom nem olvassa el senki,de egy próbát megér..

Eddig is voltak problémáim,de minél nagyobb leszek,annál jobban kezdem felfogni,mi is történik körülöttem..Kezdeném ott,hogy nincs apukám..Anyukám nevel egyedül,a kettő féltestvéremmel..Apa ráadásul 3 éves,meg is halt..Nem ismertem őt,és reméltem akad majd alkalmam megismerni..Dehát..Szóval anyu egyedül nevel minket..Anyu 48 éves..2 éve stroke-ot kapott..(Aki nem tudná,mi az:Az agyában el halt egy kis rész)Szerencsére nem volt nagyon súlyos,tehát lehet mondani,hogy helyrejött..De én látom rajta,hogy nem jól van..Sokszor megszédül,fájnak a végtagjai,a feje,stb..A kettő féltestvérem BP-en lakik..Az egyik cukorbeteg..Nagyon nehéz dolgokon megy kerseztül..Mamám,velünk él,egy 2 szobás lakásban..Mamámnak üldöési mániája van..(Aki nem tudná:Mindig azt hiszi,hogy meg akarja ölni..Mindenkit gonosznak néz..Meg akarják ölni az egész családot,stb..)Az utcára,se lép ki..Anyával minden nap veszekednek..Anya és a cukorbeteg testvérem is..Én és anya is sokszor összekapunk..Jah,és elfelejtettem,hogy 2 napja tudtam meg,hogy van még 2 testvérem..De jó..

A szerelemről már szó se essen..Fél éve tetszik egy fiú,de esélyem sincs..Miért is lenne?..

Szóval,minden este,sírva fekszek le aludni..Alug tudok aludni,és mindig ezt mondogatom magamban: "Anya éljen még reggel.." (Mert a stroke-ban meg lehet halni,ha álom közben van..) "Tesómmal is minden legyen renden.." (A cukorbetegségben is meg lehet halni,ha nem jól adagoljuk az inzulint..) Szóval ez engem nagyon megvisel..

Szerencsére vannak barátaim,akik néha felvidtanak,de mikor haza érek,mindig rossz hangulatom lesz.. 13/L

2015. febr. 14. 18:22
 1/1 A kérdező kommentje:
*depresszió
2015. márc. 28. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!