Ti hogyan tudtatok leszokni a körömrágásról?
Szia! Kb 1 évvel ezelőtt még én is rágtam a körmöm, sokszor annyira, hogy fájt. Ma már csam akkor, ha letörik, és idegesít. Nekem a leszokás 3 részből állt:
1. Megkértem a barátnőimet, környezetemben élőket, hogy szóljanak rám, ha elkezdem rágni. De ez csak egy kicsit tartott vissza.
2. Aztán elkeztem célt kitűzni magam elé. Ha 5 napig nem rágom a körmöm, megjutalmazom magam valamivel. Az a valami lebegett ott a szemem előtt.
3. Ha ez sem válik be, akkor próbáld meg észrevenni magadon. Ilyenkor szorítsd ökölbe a kezedet, az majd magától ellazul mikor már másra figyelsz.
Ennyi. Ja és közben mindig arra gondoltam, hogy mennyi baci lehet a kezemen. Na ez aztán végképp visszatartott. Remélem segítettem, és végül neked is sikerül. :) 14/L
Ui.: ja és nem ijesztgetésnek, de ha le is nyeled, akkor még vakbélgyulladásod is lehet sajnos. Ha ezt el akarod kerülni MUSZÁJ abbahagynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!