Mit csináljak ha kivan száradva az ajkaim?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kell sok víz,ajakír,zsír,méz,kézápoló krém stb. Sajna nálam egyik se működik....Ha jó is 1 napig max de utána megint kiszárad...Sokszor nagyon repedezett és ilyenkor leszoktam öblíteni vízzel majd ledörzsölöm a száraz réteget(ami általában az egész alsó ajkam) ...ez gond ? Esetleg tudna valaki más tanácsot adni a felsoroltakon kívül ?2010. febr. 11. 09:18
1/5 anonim válasza:
A méz csodákra képes. És tényleg. Nekem is ilyen az ajkam és mézzel kenem.
2/5 anonim válasza:
vazelin!! Tényleg, nem hülyülök! Egy nap alatt rendbe teszi. Ha bekened 5-6 órán keresztül rajta is marad. Ráadásul nagyon olcsó. Gyógyszertárban 100-200 forint kimérve egy kis tégely! Próbáld ki, én is már mindent kentem nátha után, mert a számon vettem a levegőt napokig és kiszáradt... Szenvedtem, mint a kutya, aztán gondoltam hátha a vazelin... és nagyon jó! :D
3/5 anonim válasza:
Próbálj arra figyelni, hogy ne nyalogasd a szádat, mert attól még jobban kiszárad. Nekem is nagyon száraz, cserepes volt, a Neutrogena tégelyes balzsam jött be, azóta semmi gondom.
4/5 anonim válasza:
Próbáltál már vércukor vizsgálatra elmenni?
5/5 A kérdező kommentje:
Még nem.
2010. febr. 16. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!