Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magam gyors...

Hogyan tudnám magam gyors elfárasztani?

Figyelt kérdés

Pontosabban elálmosítani?

Van olyan, hogy délután már nem bírok tovább fent maradni (mert este keveset aludtam), és elalszok, és du. 6-8 között kelek fel.

Úgy 11 körül, tehát 3-4 óra alatt valahogy el kéne magam álmosítani, mert pl. tegnap is volt délutáni szunya, és bent feküdtem ágyba és vagy 01:00-ig nem aludtam el.

Természetesen alig bírtam ébren a suliba.

Hogyan tudnám magam jól elálmosítani?

Gondolom olvasás az segít, de esetleg még tippek?

Fizikálisan is fárasszam ki magam, pár fekvőtámasz, felülés, stb?

2010. febr. 10. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha te pár fekvőtámasztól elfáradsz, akkor olyan puhány lehetsz, mint a kisujjam.

Ha tényleg el akarsz fáradni, akkor űzz aktív sportot, legalább hetente háromszor 1-2 óra, de a legjobb a minden nap. Én leginkább a futást, az úszást és a kondizást ajánlom, ezek nagyon jól fárasztanak.

2010. febr. 10. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és nincs olyan, hogy gyorsan elfáradok. Elfáradni csak állandó kemény munkával lehet. Ez tapasztalat.
2010. febr. 10. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne menj el délután aludni,menj el inkább futni,én a futástól inkább felébredek mint lefáradnék.Aztán este meg aludj egy jót reggelig.
2010. febr. 10. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Első:

Az a pár fekvőtámasz sokszor pár, pár percenként 50 vagy valamennyi akar lenni.

De nekem pont az lenne a lényeg, hogyha nem bírom tovább (annyira azért nem gyakori, suliba mindig fáradt vagyok, de mire hazaérek általában felébredek) és elalszok akkor aztán 2 óra alatt megint lefárasszam magam.

Előző:

Ez így tényleg jobb lenne, inkább el sem alszok hanem még előtte felkeltem magam.

2010. febr. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!