Normális az ha egy megfázás közel egy hete tart?
Figyelt kérdés
múlthét csütörtöktől vagyis péntekre reggelre szörnyen elkezdett fájni a torkom, fejem, az lassan elmúlt de azóta is megmaradt egy csúnya köhögéses állapot, eldugult orral, és sokat taknyolok. tegnap elmentem a dokihoz aki írt fel egy köhögéscsillapítót de nem tudom miért ilyet mikor ez elvileg száraz köhögésre van nekem meg gaz hogy nem jön fel de úgy érzem mintha lenne ott valami ..na mindegy, én a közel egy hét alatt szedtem neo citrant, coldrexet, aspirin+c-t multivitamintablettát értitek mindent összeszedtem én meg mézes citromos tea, tegnapelőttől már fokhagymát is rágcsálok mégis ez van. apum is ugyanebben van együtt voltunk tegnap a dokinál, ez valami vírus azt ,mondta egymástól könnyű elkapni...na de mikor lesz már ennek vége? normális ha közel egy hete tart alig valami kis eredménnyel? tüdőgyulladás kizárva a doki azt mondta még gyanúja sem áll fenn. de nem tudom...lehet hogy oda vissza fertőzzük egymást apummal mert hiába szed ő is gyógyszert ha összevissza köhög, nem csodálom hogy már anyum is kezdi, de nem fogom még tőle is elkapni ha negy nehezen kijövök belőle mert akkor meg ő lesz benne..áh meddig tart ez még? nem szokásom nekem ilyen sokáig betegeskedni, 19 vagyok2010. febr. 10. 12:52
1/2 anonim válasza:
Inkább arról lehet szó, hogy nem egy dolog az, amivel küszködik az immunrendszered. Pihenjél, igyál sokat, türelem.
2/2 anonim válasza:
Mint tudjuk, a megfázás gyógyszerrel kezelve egy hét, gyógyszer nélkül hét nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!