Analis serules, lehet komoly a baj?
# 14
Akkor szerintem tényleg jó ötlet lenne mielőbb orvoshoz fordulnod a panaszaiddal.
# 16
Nyugodtan elmondhatod neki, elhiheted, hogy találkozik ő ennél sokkal szokatlanabb esetekkel meg húzósabb dolgokkal is a praxisában. Egy proktológusnak ez kb. ugyanolyan hétköznapi rutin, mint egy traumatológusnak egy sportsérülés.
Még egyszer jobbulást, remélem, hamar hat majd a kezelés, amit kapsz.
kiderult hogy herpeszem is van...amikor az orvosnal voltam meg csak kialakuloban volt.
nagyon aggodok hogy muteteni kell majd a fissurat, meg hogy sokaig el fog huzodni...probalom magam nyugtatni hogy jo eselyeim vannak, 19 eves vagyok, gyorsabban regeneralodik a szervezetem, napi 1x eszek, az is leginkabb csak zabkasa, meg alma, de igazabol csak par falatokat. nem csinalok fizikai munkat, amennyire tudom kimelem magam es agyban fekszek. mezes-fokhagyma. szedek c- vitamint, multi vitamin pezsgotablettat, sokat iszok. betadine-nal kenegetem a herpeses teruletet, a kenoccsel pedig a vegbel korul, illetve belul is. ugye nem lesz semmi baj? valaki nyugtasson meg :( probalom elhinni hogy naprol napra gyogyul egy kicsit csak nem veszem eszre. mert amugy pokolian faj uritesnel. nap kozben viszont nem igazan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!