Már egy éve nem nőttem egy cm-t se, szerintetek fogok még nőni? :s a szüleim nem túl magasak, apukám 165cm, anyukám 155 én pedig most vagyok 158.
Figyelt kérdés
16/F2015. febr. 2. 22:17
1/9 anonim válasza:
Akkor ti vagytok a hupika törpikék,a bőrötők is kék???
2/9 A kérdező kommentje:
A k** anyádat te köcsög meleg :DD a 158 centimmel rúgnálak tarkón hogy még anyád is megdöglene ;)
2015. febr. 2. 22:28
3/9 anonim válasza:
Többnyire bejon az ha a szülők magasságát összeadod es elosztod kettővel. Így 160 jött ki , bár viszaüthet a gyerek a nagyszülőkre is. Hat max pár cm-et sztem de olyan nagyon sokat nem hiszem
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!! :)
2015. febr. 2. 22:31
5/9 anonim válasza:
Ha ilyen harcias vagy akkor te hokuszpok vagy,de lehetsz eesetleg törperős,nem tudom,most akkor a bőrőd milyen színű?ha kék akkor tuti törp vagy!
7/9 A kérdező kommentje:
Jó webes kutya az ilyenekkel mint te nem foglalkozok , nekem van életem csicska nem szólogatok be senkinek weboldalakon..
Amúgy nincs testvérem , egyedül vagyok :/
2015. febr. 3. 22:01
8/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez 16 évesen nagyon alacsony.
Hangod már beállt ? azaz már nem mutálsz ?
9/9 anonim válasza:
itt van egy példa rá, hogy kisember ne csináljon gyereket.
Ezt ne mrosszindulatból írom !
Anyukád nő létére picike, de ő tudott volna magához magas férfit keresni.
165 cm apád meg...örülhetett ha talált nőt magának.
Csak itt az a probléma te szívtad meg.
mert szinte midnen nő, lány 170 fölött van, igy vagy...
gondolok lapos és magassarkura.
Ezt tudom a saját példámból, mert én 170 vagyok de 10-ből 8 nő biztos magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!