Miért izzadok meg nagyon sportoláskor? Anyukám szerint férfias szagom van és nem valami kellemes.
Azért azt lássuk be, hogy az izzadás a kondíciótól függ. Ha élsportoló vagy, nem fogsz megizzadni, mert nem megy fel a vérnyomásod. Hiába ugyanúgy heti egy tesiórád van mint 8 éves korodban, gondolom kicsit változott a tested is.
Ha nagyon izzadsz, az egészen biztosan amiatt van, mert nem vagy jó kondiban/nagyon megerőltetted magad. De ha tesiórán amikor senki nem izzad meg, és te csöpögsz, az egyértelműen a kondi hiánya. Én is ilyen vagyok, tudom. De ha minden nap futsz egy órát, akkor a tesiórai pingpongozásban sem fogsz leizzadni.
Egy-egy edzés után mindenkinek a ruhái nagyon büdösek, azért ez önmagában nem annyira meglepő. Óra után fürödj le, és egyébként szerintem az nem jó ha túl sok szert használsz egyszerre. A parfümöt meg semmiképp se fújd az izzadt testedre, mert nagyon undorító egyveleget fog adni. Ha nem tudsz lezuhizni, akkor inkább a ruhádra fújd a parfümöt. De persze azt elég reggel megcsinálni, mert a ruháról nem tűnik el a parfüm illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!