Cseszty01 kérdése:
HAstükrözésre, Mr-re hol kaphatok beutalót? Háziorvos?
Figyelt kérdés
Kórházban voltam 1 hetet vakbél gyanúval aztán kikerültem de a fájdalmam nem tünt el . Elmentünk magánorvoshoz aki azt mondta h nincs tele a hólyagom ezért le is szidott . DE azt mondta ha nem múlik a fájdalom el kell menni Mr-re és ha nem mutat semmit hastükrözés. Ő nem adhat beutalót mivel csak magán orvosként praktizál.2015. febr. 2. 17:44
1/8 anonim válasza:
Magánorvosként adhat beutalót szakorvoshoz, aki elküldhet (beutalóval) MR-re vagy CT-re, ha szükségesnek látja.
2/8 A kérdező kommentje:
Háziorvos nem adhat ?
2015. febr. 2. 18:06
3/8 anonim válasza:
Egyből MR-re nem, csak szakorvos adhat ilyen vizsgálatokra beutalót. Még akkor sem adhat a háziorvos, ha belgyógyász. Akkor is előbb egy szakorvoshoz kell menni.
4/8 A kérdező kommentje:
És milyen szakorvos pl: Ultrahangos vagy ki adhat ?
2015. febr. 2. 18:38
5/8 anonim válasza:
A háziorvos elküld a belgyógyászatra, ott megvizsgálnak és ha úgy látják elküldenek MR-re. Vagy bármire.
(Egyébként hány éves vagy, hogy ilyeneket nem tudsz és/vagy nem értesz? 12?)
6/8 anonim válasza:
Az ultrahangos meg ha lát valamit, akkor a leleten javaslatot tesz további vizsgálatokra. Az orvosod (szakorvos) meg majd ír beutalót.
7/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok és igen nem tudom, mert soha nem volt még semmilyen bajom. Nem járok orvoshoz , amúgy nem kell rögtön a kioktatás. A normális válaszolóknak pedig köszönöm :)
2015. febr. 3. 20:19
8/8 anonim válasza:
Szívesen, csak én válaszoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!