Ha koleszos vagyok, kihez menjek? Háziorvos kéne.
Figyelt kérdés
Csak szünet után érek rá dokihoz menni. Csak menjek el és kész? Nem fogják azt mondani, hogy mivel nem ő a háziorvosom, ezért menjek a sajátomhoz, ugye? Előre is köszi.
(beutaló is kéne pl. vérvételre... megcsinálhatja ezt egy "idegen" orvos?)
2015. jan. 1. 14:54
1/7 anonim válasza:
Önkormányzat oldalán fent vannak a területi beosztások.
Ezen felül a kolik külön besorolással is bírnak, egy koli tanárt kérdezz meg.
2/7 anonim válasza:
nyugodtan menj ahhoz az orvoshoz, aki a kolesz környékének lakóit ellátja. Megmondod, hogy kollégista vagy, el fog látni.
3/7 A kérdező kommentje:
ja, igen, azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is van iskolaorvos, de komolyan nem ér semmit, mindenre Strepsils-t ír fel (nem vicc), és random kiír x napra - hétre, mindegy, mi bajom van.. szóval ha megoldható, én nem hozzá szeretnék menni... rajta kívül még 4 háziorvos van feltüntetve, most akkor én akármelyikhez besétálhatok?
2015. jan. 1. 15:09
4/7 anonim válasza:
Szabad orvos választás van, válsz magadnak egyet.
5/7 A kérdező kommentje:
mennyire számít, hogy 18 év alatti középiskolai koleszos vagyok?
2015. jan. 1. 15:38
6/7 anonim válasza:
Annyit, hogy nem gyerek orvoshoz kell jelentkezned, hanem házi orvoshoz.
7/7 anonim válasza:
A jelenlegi orvos neve és rendelő címe kelleni fog hozzá, azt kérdezd meg szüleidtől, ha te nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!