Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miben hátráltat ha lúdtalpam van?

Miben hátráltat ha lúdtalpam van?

Figyelt kérdés
Miért gond ha lúdtalpam van, miben hátráltat?
2010. febr. 9. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
A talpadtól a fejed búbjáig bárhol okozhat fájdalmat. Valahol van egy rendellenesen terhelt izom, az továbbadja a terhelést a másiknak, amit esetleg kímélni akarsz, és ezért máshol tartasz másképp valamit, és már megy is végig. Rossz esetben a csontozatra, ízületekre is kihathat. Általában azért nem okoz ilyen drasztikus hatásokat. Én például a gyógymasszőrtanfolyamon tanultam direkt a lúdtalp karbantartására való masszázst is a fentiek miatt.
2010. febr. 9. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem kiskoromtól fogva van. Végigpróbáltam már mindenféle lúdtalpbetétet, de nem segített. Illetve, se hatását, se mellékhatását nem éreztem. Bár cipőt nehéz volt találni amivel lehet hordani.

Egyébként a legnagyobb bajom vele, hogy nem szép látvány, ha cipő nélkül mászkálok.

példának kerestem neked egy képet: [link]

( szörrrnyű mi?) És a cipők hamar tönkremennek a lábamon, ami nagyobb baj.

Azt hiszem ezek túlélhető problémák, remélem tudtam segíteni:)

2010. febr. 10. 03:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gyerekkoromban, mindig ugrattak vele, hogy gágog-e még, de rendszeres gyógytornával helyrehozták.Most szebb mint bárkinek a talp ívem.Nekem sokat fájt is miatta a sarkam, talpam.
2010. febr. 10. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl álló munkát sokkal nehezebb végezni!

Komolyan gyógyítható gyerekkorban gyógytornával? Mert nekem is volt már akkor is,de nem mondták h menjek gyógytornászhoz,ez nem igazság! :(

2010. febr. 11. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyógytornáztam is. nem ért semmit. (03:48)
2010. febr. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!