Rosszul vágom a körmömet. Hogyan alakítsam a jó formára?
Figyelt kérdés
A nagylábujjamon és a mellette levőn is úgy szoktam levágni hogy a két sarkát is levágom.Muszáj levágnom mert nyomná a bőrt ha nem tenném.Mostanában nézegettem mások lábát és nekik csak az eleje van levágva.Rájöttem hogy rosszul csinálom dehát nekem így tanította meg az anyukám régen.Valamit lehet csinálni vele hogy jól nőjön?Nem akkora gond ha nem mert le tudom vágni ígyis de jobban örülnék ha elég lenne a csak végét körömcsipesszel vágni.Itt egy kép,jól látszik szerintem hogy mi a gond. [link] 2015. jan. 31. 23:43
2/3 A kérdező kommentje:
És ő mit csinál vele? Mert ha valami fájdalmas eljárással feltépi a helyéről a körmömet akkor inkább maradhat így.
2015. febr. 1. 00:12
3/3 anonim válasza:
hagyd megnőni egyszer nagyra,és menj el a pedi-hez. Ő megmutatja majd a helyes technikát,hogy kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!