Hogyan erősítsem a körmömet?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Az iskolai stressz miatt gyakran rágtam a körmömet, így nagyon rövid és gyenge. Felhagyok a körömrágással. Hogyan tudnám minél gyorsabban regenerálni, megnöveszteni a körmömet? Esetleg van valami vitamin/étel, vagy bármi ami segítené ezeket? Köszönöm előre is!2014. jún. 21. 14:34
1/8 anonim válasza:
Gyógyzsertárba van ilyen "szépségvitamin", ami hajra, körömre, bőrre jó, + A vitamin olajat kenhetsz rá. Cink is jó, bár ezek vannak az említett vitamincuccosban :D
2/8 anonim válasza:
Az Alverdének ( DM-ben kapható csak ) van egy körömerősítő széruma, nekem sokat segített. Tudom, fiú vagy, de rajtad kívül nem nagyon fogja megtudni senki, hogy ezzel kenegeted a körmöd. :)
3/8 anonim válasza:
1. vagyok. Próbáltam is ezeket. Amit a 2. írt azt is, és éjszakára bekened, tényleg jó!. Mondjuk nekem betegek a körmeim, de tényleg hatásosak.
5/8 anonim válasza:
Vegyél citromot, és a levével kenegesd át a körmeidet, majd ha megszáradt, kend be oliva olajjal, jó körömerősítő a helyes táplálkozás mellett.
6/8 anonim válasza:
Vegyél kálcium-kovaföld tablettát. Nagyon hatásos
7/8 anonim válasza:
A citromos tanácsot nehogy megfogadd! A savas gyümölcsök gyengítik a fogzománcot is, pedig az a testünk legkeményebb része. Nemhogy még a körmöt!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, benézek a DM-be és több dolgot ki fogok próbálni.
2014. jún. 21. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!