Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok és a...

16 éves lány vagyok és a mellem nem képes nőni! Annyira zavar, hogy csak én vagyok ennyire lapos. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok?
2010. febr. 9. 15:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Lehet, h nagyon vékony vagy mint én. ugyanígy vagyok mint te,csak én 17 éves vagyok. Ez miatt annyira nincs önbizalmam, de semmennyire:S
2010. febr. 9. 15:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj lányok, felejtsétek már el ezt a mell dolgot. Attól még valaki lehet csinos, hogy kicsik a mellei. Sőt. Figyelj oda, hogy legyen formás popsid, vékony derekad, és kész. A mell sokkal kevésbé foglalkoztatja a pasik 80%-át, mint hinnétek. Bár még fiatalok vagytok, rájöttök. Nekem is kicsi melleim vannak, de mégis bejöttem a pasiknak mindig (ezt most tényleg nem nagyzolásból mondom, csak saját magam tudom felhozni példának). Aztán kb. 20 éves koromban rájöttem, hogy több pasinak jövök be én, mint a nagymellű évfolyamtársam, akinek azon kívül, hogy nagy mellei voltak, semmi mása nem volt. Nem volt szép, farönk alakja volt, nem tudott csinosan öltözködni stb.
2010. febr. 9. 15:51
 3/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: Kedves vagy:) Amúgy tudom, h a pasikat nem érdekli "annyira", de még azt látom, h mindenkinek nagyobb és h jól áll nekik egy sima top vagy vmi:S Én úgy útálok ennyire vékony lenni.
2010. febr. 9. 15:56
 4/23 anonim válasza:
100%
Én is vékony vagyok,de nem túlságosan,inkább olyan átlagos,de nekem sincs mellem!!! Elnézek sokszor másokat...aki szó szerint DESZKA még annak is van melle,még aki nagyon vékony annak is...csak nekem nincs. Én is tetszem sok mindenkinek,meg minden...de magam miatt olyan jo lenne,ha lenne nekem is. Bár sajnos már 20 éves vagyok,és szinte semennyit se nőtt eddig,szoval szerintem már nem is fog.áááá mindegy,ez van sajnos!!
2010. febr. 9. 16:05
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

az enyémis kicsi. 75/B. biztos velem van a baj, de világéletemben sosem volt emiatt komplexusom.

igen, nem minden pasi bámulja meg a melleimet, dehát őszintén. kellez neked? nagyon sok férfinak tetszik a kisebb is. és ha nemis minden, de sokan megnéznek az utcán. pedig kisemllű vagyok.

2010. febr. 9. 16:06
 6/23 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon én fiú vagyok nekem például egyáltalán nem jönnek be azok a lányok akikeknek, akkora mellünk van, mint egy focilabda.
2010. febr. 9. 16:20
 7/23 anonim ***** válasza:
most nem a nagymellű lányokat akarom froclizni, de tudjátok hogy komoly gerinc és hátproblémákat okozhat a nagy mell?
2010. febr. 9. 16:23
 8/23 anonim ***** válasza:

Figyu, tényleg ne zavarjon, ha kicsi akkor kicsi ez van ezen nem tudsz változtatni hogy ekkorára nőttek

én szintén deszka vagyok és 17 éves enegem is zavart elsőnek amikor láttam hogy uhh már a 15 éveseknek nagyobb mellük van mint nekem de mostmár nem zavar és a pasiknak nem csak mell kell, szép alak ápolt külső

hidd el a legtöbb lánynak akinek nagy melle van van súlyfeleslge is, és hiába van melle az se szép formás hanem csak folyik szét, az se jobb, szal fel a fejjel semennyivel se vagy kisebb rangú mint a nagymellűek, ki ilyen ki olyan, am még nőhet:D

2010. febr. 9. 16:28
 9/23 anonim ***** válasza:
16 leszek,és a 70a-s melltartó kicsi rám...szóval megértelek
2010. febr. 9. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:

ajj hülye vagyok! szóval a 70A-s melltartó nagy rám

(utolsó voltam)

2010. febr. 9. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!