Van még kiút, kérhetném a segítségeteket?
Sokat gondolkoztam,hogy leírjam-e ide.De végül úgy döntöttem,hogy le fogom.Kérlek aki nem olvassa végig,vagy aki csak szídni akar az ne szóljon hozzá.
2 éve,hogy depressziós vagyok,az eset papám halála után következett.Szépen lassan kezdtem magamba fordulni,és most már eljutottam odáig,hogy nem látok mást csak azt,hogy meghaljak.Ez a megoldás (számomra).
Az elején még csak az örökös rossz kedv,majd sorban jött az is,hogy beestem az anorexia legelejébe.Enni sem tudok normálisan.Napi 2 x étkezés mellette mindennapos torna.ebbe is belefáradtam.És most falásrohamaim vannak amiket csillapítani alig tudok.De kicsit elkalandoztam,szóval napi szinten vannak hangulat ingadozásaim,egyszer jó kedv egyszer rossz.Ütöm vágom magam,be a fejem a falba.Ordibálok és szét tudnék ütni bárkit.Képes vagyok rátámadni egy emberre.Valamelyik nap annyira összevesztem a családommal,hogy megpróbáltam öngyilkos lenni,de ez nem ment..megláttak és lefogtak.És a legrosszabb az,hogy anyámat nem érdekli,mindig azzal jön,hogy meg van mindenem ..de nem érti,hogy ez lelkileg van.Lelki probléma..Nem a cuccok és az egyéb tárgyak boldogítanak..azt mondta,hogy akkor költözzek el innen,sőt dögöljek meg ha ennyire nem akarok élni.Nyugodtan ugorjak ki.Nem hiszi el,hogy megmerem tenni.Pedig nem sok kell hozzá.Sírni ritkán szoktam,viszont amikor sírok kijön minden...remegek és zsibbad mindenem.Szédülök..az elájulásnál vagyok.Nem tudom mit tegyek.Érzem,hogy én ezt tovább nem bírom.Nem szeretnék újabb nap elé nézni..nap mint nap felkelni és végigcsinálni ezt az egészet.Bele fáradtam..
Egyébként lány vagyok,és 18 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!