Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb. tíz éve minden alkalommal...

Kb. tíz éve minden alkalommal kitépem az egyik kidudorodó anyajegyemből a szőrszálat, hogyhogy nem rákosodott még el?

Figyelt kérdés

idegesít hogy itt van

tudom azt mondjátok hogy idióta vagyok, de ezt szoktam csinálni .

kb 3 éve egyszer vérzett is

csodálkozom hogy nem lettem még bőrrákos. tudom hogy abba kéne ezt hagyni.

2015. jan. 28. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A kígyót is addig piszkálják, amíg meg nem mar.

Igen én is azt mondom, amit te, de ez már a kényszerbetegség kategóriába tartozik..

2015. jan. 28. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ollóval vágd le a szőrt.
2015. jan. 28. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Olloval kellene.
2015. jan. 28. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
ok, akkor hagyom, tobbet nem piszkalom nehogy baj legyen
2015. jan. 28. 20:30
 5/5 anonim válasza:
5000 ft ért egy magán doki leszedi az anyajegyed illetve ha rendesben elmész egy bőrgyógyászhoz a kórházba, ő megjelöli melyikeket kell eltávolítani hogy sose rákosodjanak el és te is hozzárakhatod még amit az esztétikád akar... Egyszer anyám volt egy tényleg kicsi dudoros anyajeggyel dokinál aki azt mondta neki, hogy szerencséje volt az elmúlt években hogy eddig megúszta... szóval érdemes mindenkinek megnézetni minden anyajegyet.. az intim részeken is
2020. ápr. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!