Mi történik, ha megiszom a csapvizet, ami még nem tisztult fel a "klórtól"?
Figyelt kérdés
Tegnap zuhanyzás közben nagyon szomjas voltam, és ittam a langyos vízből, ami nálunk (is) ilyen fehér bubis.
Aztán később spontán majdnem hánytam egyet. Lehet, hogy a víz volt az oka? Mert romlottat biztosan nem ettem.
2015. jan. 28. 14:19
1/12 anonim válasza:
"Mi történik, ha megiszom a csapvizet, ami még nem tisztult fel a "klórtól"?"
SAemmi, az emberek nagy része így issza a csapvizet, és semmi baja töle.
2/12 anonim válasza:
Semmi. Nálunk folyamatosan klóros a víz, undorító. Bár én mondjuk fürdésen kívül másra nem használom.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akkor lehet, hogy a hal + banán kombó volt a ludas.
2015. jan. 28. 14:33
5/12 anonim válasza:
Önmagában a langyos víztől lehet hányni.
6/12 anonim válasza:
langyos víztől hányni? :D Akkor sose iszol teát, sose eszel levest???
7/12 anonim válasza:
Az levegő, semmi bajod nem lesz tőle. A csapok levegőt kevernek a vízhez, attól olyan buborékos, a klór nem száll el belőle.
8/12 anonim válasza:
A langyos sós víztől már lehet hányni . A teát kávét nem sósan iszod azért nem hánysz be tőle.
Én is hányok a csapvíztől ha véletlen megiszom de nekem a desztilált vízhez van szokva a gyomrom azért.
9/12 anonim válasza:
"A langyos sós víztől már lehet hányni " Mivan? A leves szerinted mi, ha nem langyos sós víz is?
10/12 anonim válasza:
6-oska! Ha neked mindegy, hogy langyos csapvíz, vagy tea, vagy leves, kár rád főzni! Igyál csak leves helyett fürdővizet, még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!