Mit kezdhetek a körömrágással?
Figyelt kérdés
Már évek óta tudom hogy rágom a körmöm, próbálom is abbahagyni, de mire észreveszem hogy rágom, már lerágom az egész kezemről a körmöm. Nem tudom mit tehetnék, már fájnak az ujjaim is :/ Aki tudja mivel tudok magamon segíteni, az mondja meg.2015. jan. 28. 07:19
1/4 anonim válasza:
Fokozatosan kellene leszoknod, első lépésként megpróbálhatnál áttérni a lábujjaid körmeire.
2/4 anonim válasza:
Én 42 éves koromig rágtam a körmömet.Elég zűrzavarosan éltem,szorongásban,kilátástalanságban,vidéken.
Amikor felköltöztem Budapestre,rendeződtek a dolgaim,jó munkahely,lakás,stabilizálódott minden,és érdekes módon elmaradt a körömrágás magától,sőt még a dohányzásról is sikerült leszoknom.
Ez 4 éve volt.
Csak azt akartam kihozni,hogy lehet Neked is van valami olyan,ami belső feszültséget,szorongást okoz.
Meg kell találni az okot,és megpróbálni változtatni.
Talán az segít.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Lehet hogy a suli teszi? Nos elég fiatal vagyok, szóval a suli abbahagyása szerintem csak több gondot okozna. Valahogy a szokáson kéne inkább dolgoznom, csak az a gond hogy már sokféle dolgot próbáltam. #3 a csípőspaprika nem jött be... Komolyan próbáltam már.
2015. jan. 29. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!